Veelgestelde Vragen

Vanaf € 75,- excl BTW komen de verzendkosten te vervallen en wordt er gratis verzonden, voor bestellingen onder de €75,00 worden €4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Al onze artikelen worden uit voorraad geleverd. Bestelt u voor 15:00 uur en betaalt u met creditcard, iDEAL, Mister Cash, PayPal of Bancontact dan wordt uw bestelling de volgende werkdag geleverd. Al onze leveringen worden gedaan door DPD. Zij garanderen dat 99% van de bestellingen de volgende dag geleverd wordt in Nederland, Belgie en in een groot deel van Duitsland.

Wij werken voor onze webshop met een real time voorraadsysteem, de hoeveelheid producten die u kunt bestellen is dus altijd aanwezig in onze webshop voorraad. Wilt u meerdere stuks van bepaalde producten hebbe, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Van veel producten hebben wij grote voorraden in onze showroom of in het magazijn. Ook worden dagelijks de online voorraden aangevuld.

Het complete assortiment van Menga Trading is nikkel-, lood- en cadmiumvrij volgens Europese normen en regelgeving.

Alle bestellingen worden zorgvuldig gecontroleerd voordat ze worden verzonden. Mocht een artikel onverhoopt toch defect aankomen, dan kunt u contact opnemen via: info@mengatrading.com

Gelieve in uw bericht te vermelden om welk artikel het gaat en indien mogelijk een foto van het defect bij te voegen. Wij zullen u een nieuw artikel leveren of u krijgt een tegoed op uw account wat u bij een volgende bestelling kunt gebruiken.
Controleert u de bestelling bij aankomst goed: klachten worden enkel in behandeling genomen wanneer ze binnen 48 uur na aankomst gemeld worden.

Menga Trading heeft een cash & carry showroom in Valkenswaard waar een deel van ons assortiment te verkrijgen is. Wij raden u aan om voor uw bezoek een kijkje op onze website te nemen en de itemnummers van artikelen waarin u interesse heeft te noteren. Wij leveren enkel aan wederverkopers: u dient zich vooraf op de website aan te melden of bij een eerste bezoek een bewijs van inschrijving bij de KVK mee te nemen. In de showroom kunt u, zoals op de website, alle producten per stuk afnemen met een minimum afname van € 75,- excl BTW.