Bestellen

Gemakkelijk en snel online bestellen bij Menga Trading

Allereerst bedankt voor uw interesse in ons assortiment.

U kunt bij ons gemakkelijk en snel een keuze maken uit duizenden producten. Deze worden allemaal direct uit voorraad geleverd.

Bestellingen geplaatst en betaald voor 15:00 uur worden op werkdagen direct met DPD verzonden. In bijna alle gevallen heeft u de bestelling dan de volgende dag in huis.

Bij bestellingen vanaf €75 is de verzending gratis.

Wat heb ik nodig om te bestellen?
Wij zijn een groothandel en leveren dus enkel aan wederverkopers. Daarom zijn onze prijzen ook afgeschermd. U ziet deze zodra u bent ingelogd.

U kunt bij ons gemakkelijk, snel en kosteloos online een account aanmaken.
Na het invullen van uw gegevens krijgt u een bevestiging per mail waarmee u het account kunt activeren. Na activatie kunt u direct inloggen, de prijzen inzien en bestellen.

Klik hier om direct een account aan te maken.

Heeft u vragen over uw bestelling, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn via de mail te bereiken op info@mengatrading.com

Service & Garantie

  • Menga B.V. is een groothandel en levert enkel aan wederverkopers. Alle leveringen vallen onder B2B-leveringen. Daarmee vallen onze leveringen dus buiten de consumentenwet.
  • Het retourneren van producten is alleen mogelijk wanneer producten bij ontvangst fabricagefouten en/of defecten vertonen. Andere retouren worden niet geaccepteerd tenzij vooraf nadrukkelijk schriftelijk overeengekomen.
  • Wij besteden veel zorg en aandacht aan het samenstellen van uw bestelling. Mocht u onverhoopt toch een verkeerd artikel ontvangen of een artikel niet geleverd krijgen, neem dan contact op met onze klantenservice via info@mengatrading.com. Wij zullen dan, indien voorradig, direct een nieuw product toesturen of een tegoed op uw account plaatsen.
  • U heeft na ontvangst van uw bestelling 48 uur de tijd om eventuele schade en/of tekortkomingen te melden. Controleer uw bestelling bij ontvangst dus goed!
  • Menga B.V. geeft geen garantie op artikelen die reeds zijn doorverkocht aan uw klant, aangezien wij dan niet meer kunnen controleren wat er met het artikel gebeurd is.