Bestellen

Gemakkelijk en snel online bestellen bij Menga Trading:
Allereerst bedankt voor uw interesse in ons assortiment.
U kunt bij ons gemakkelijk en snel een keuze maken uit ruim 6000 verschillende modellen welke allen direct uit voorraad worden geleverd.
Bestellingen geplaatst en betaald voor 15:00 uur worden op werkdagen direct met UPS verzonden.
Wij hanteren een minimum order van slechts €50,00 per order alle bestellingen worden gratis verzonden.

Wat heb ik nodig om te bestellen?
Wij zijn een groothandel en leveren dus enkel aan wederverkopers, dit is de reden dat onze prijzen zijn afgeschermd tot na het inloggen.
U kunt bij ons gemakkelijk, snel en kosteloos online een account aanmaken.
Na het invullen van uw gegevens krijgt u een bevestiging mail waarmee u de account kunt activeren. Na activatie kunt u direct inloggen, de prijzen inzien en bestellen.

Klik hier om direct een account aan te maken.

Heeft u vragen omtrent uw bestelling, aarzdel dan niet contact met ons op te nemen:
info@mengatrading.com

Service & Garantie:

  • Menga B.V. is een groothandel en levert dus enkel aan wederverkopers. Alle leveringen vallen onder B2B leveringen en dus buiten de consumentenwet.
  • Het retourneren van producten is alleen mogelijk wanneer producten bij ontvangst fabrikagefouten en of defecten vertonen. Andere retouren worden niet geaccepteerd tenzij vooraf nadrukkelijk schriftelijk overeen gekomen.
  • Wij besteden veel zorg en aandacht aan het samenstellen van uw bestelling, mocht u onverhoopt toch een verkeerd artikel ontvangen of een artikel niet geleverd krijgen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@mengatrading.com . Wij zullen dan indien voorradig direct een nieuw product toesturen of een tegoed op uw account plaatsen.
  • U heeft na ontvangst van uw bestelling 48 uur de tijd om eventuele schade en of tekortkomingen te melden, controleer uw bestelling bij ontvangst dus goed!
  • Menga B.V. geeft geen garantie op artikelen welke u verkoopt aan uw klant aangezien wij dan niet meer kunnen controleren wat er met het artikel gebeurd is.

 

Welkom op mengatrading.nl

Woont u in Verenigd Koninkrijk ? Bezoek dan: mengatrading.co.uk

Toch op mengatrading.nl Sluit dit venster